Drömtårta

Posted on

Persikofärgad tårta 2 Persikofärgad tårta 3 Persikofärgad tårta
I helgen har jag bakat en tårta till mina släktingar. Jag gjorde min favorit tårta med chokladbottnar, hallonmousse och dumlefluff. Jag har dekorerat med grädde, dumlefluff och några pärlor. Det är första gången jag spritsar en tårta såhär men det lär nog inte bli sista gången. Jag har använt mig av Atecos runda tyll 809. Rosorna har jag spritsat med Wiltons tyll 2D.


2 thoughts on “Drömtårta

  1. Hejsan, har du spritsat med vispgrädde och karamellfärg bara eller har du något i grädden? Skulle man kunna spritsa hela tårtan med dumlefluffen tror du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>