Drömtårta

Posted on

Persikofärgad tårta 2 Persikofärgad tårta 3 Persikofärgad tårta
I helgen har jag bakat en tårta till mina släktingar. Jag gjorde min favorit tårta med chokladbottnar, hallonmousse och dumlefluff. Jag har dekorerat med grädde, dumlefluff och några pärlor. Det är första gången jag spritsar en tårta såhär men det lär nog inte bli sista gången. Jag har använt mig av Atecos runda tyll 809. Rosorna har jag spritsat med Wiltons tyll 2D.


Cheesecake with Chocolate Chip Cookies Dough

Posted on

CheesecakeCheesecake 1
I USA finns det ett ställe som heter The Cheesecake Factory. Om ni inte gått in och tittat på deras bilder så gör det snarast. Jag fick sånt sug att testa denna cheesecake som blev jättegod. Eftersom att jag gillar när det är mycket av allt så tyckte jag det saknade något i cheesecaken och resultatet blev:
Cheesecake 3
Cheesecake with Chocolate Chip Cookies Dough, Oreos and dots of Chocolate!


Simon 20 år

Posted on

Chokladrosor
Tårtbuffé
Tårtbuffé 2
När Simon fyllde 20 år fick jag äran att baka till kalaset. Alla tårtor är likadana invändigt med mäktiga chokladbottnar, hallonmousse och smörkolafluff. Tårtorna är spacklade med marängsmörkräm som jag färgat olika med Wiltons pastafärger. Sen har jag spritsat grädde med olika Atecotyllar samt dekorerat med chokladrosor som även färgats med Wiltons pastafärger.


Namngivningsceremoni

Posted on

Namngivning 2Namngivning 3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När min son skulle ha sin namngivningsfest så såg jag min chans att få använda mitt 10 våningställ. Alla blev imponerade, om det var för våningstället eller desserterna får ni fråga gästerna om, haha.
Jag hade bakat allt i minisize förståss! Det serverades browniecheesecake med hallon, chokladpannacotta med grädde, key lime pies och cupcakes.